arrow_drop_up arrow_drop_down

Community

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people”

- Steve Jobs -

JA! Ik heb interesse om lid te worden

Waarom de Corporate Vitality Community?

Vitaliteit en Inzetbaarheid zijn op zoveel verschillende manieren te verbeteren dat dit een breed scala aan expertise vraagt. Zo zijn leefstijl- en loopbaan-coaches net als vitaliteit trainers onmisbaar. Maar ook verzuimregisseurs en duurzame inzetbaarheids adviseurs  horen vaak in een programma, net als trainers voor mentale en fysieke fitheid. 

In de community brengen we al deze expertises samen, worden ervaringen uitgewisseld, helpen we elkaar met specifieke vraagstukken, delen we onze kennis en bundelen onze krachten om als zelfstandig professionals samen bij klanten invulling te geven aan integraal vitaliteitsmanagement.

Doelen van de community

Verbinding

Het primaire doel is om zelfstandig professionals op het gebied van verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid met elkaar in verbinding te brengen. Het bestaan van een zelfstandig ondernemer kan soms eenzaam zijn, je mist gelijkgestemden zielen, collega’s om mee te sparren en vragen aan te stellen en je hebt soms behoefte aan inspiratie en andere zienswijzen.

Samenwerken

In je eentje mis je vaak het gewicht om bij grote organisaties binnen te komen maar soms ook zoek je een partner om samen een opdracht bij jouw klant uit te voeren. Als Corporate Vitality Expert krijg je de mogelijkheid om in te schrijven op beschikbare opdrachten en zelf opdrachten uit te zetten in de community. 

Toolbox

Als member krijg je toegang tot de Corporate Vitality Expert ‘toolkit’ met allerlei praktische(gevalideerde) instrumenten zoals de employability scan. Jouw eigen content mag je ook opnemen in de toolkit zodat andere experts hiermee kunnen werken bij hun klanten. 

Kennisdeling

Om kennis en ervaringen uit te wisselen organiseren we netwerkbijeenkomsten waar we elkaar live ontmoeten, waar inspirerende sprekers uit de markt hun verhaal komen doen, waar we verdiepende thema sessies organiseren en waar we onze eigen experts het podium geven.

Enthousiast geworden?

Sluit je aan bij onze Experts Community op LinkedIn,  en laat ons weten waarvoor we jou mogen benaderen (welke specifieke kennis en ervaring jij hebt)!

50%
Registreren